Buisfolie

Wilt u een product versturen van een bijzonder formaat, of moeten er producten verscheept worden waar u meerdere zakken voor nodig heeft? Met buisfolie maakt u eenvoudig plastic zakken op maat die geschikt zijn voor uw specifieke toepassing. Het sterke materiaal zorgt voor optimale bescherming.

Praktische toepassingen voor buisfolie

Buisfolie wordt met name ingezet voor producten van verschillende afmetingen, of voor het verpakken van zware pakketten. U kunt de folie afsnijden zoals u dat wenst en vervolgens zelf sealen. Zo maakt u in een handomdraai een plastic zak die geschikt is voor uw toepassing. Kiest u voor wat dikker materiaal, dan is buisfolie ook inzetbaar voor voorwerpen met kartelranden of scherpe hoeken. Met buisfolie heeft u altijd de juiste plastic zak in huis.

Andere soorten folie

Naast buisfolie vindt u bij ons verschillende andere soorten verpakkingsmateriaal. Hierbij kunt u denken aan stretchfolie of wikkelfolie. Onze folie is gemaakt van LDPE, waardoor u verzekert bent van een soepel en stevig materiaal, dat bovendien waterafstotend is. Zo weet u zeker dat uw producten in goede orde op hun bestemming arriveren. Welke folie u ook nodig heeft, bij ons
bent u aan het juiste adres.

Contact

Wij helpen u graag bij het kiezen van het verpakkingsmateriaal dat past bij uw product. Wilt u plastic zakken, diepvrieszakken of buisfolie? Neem dan snel contact op zodat wij u verder van dienst kunnen zijn.

Contactformulier
Scroll naar boven