Landbouwplastic

Bent u op zoek naar landbouwplastic of -folie van uitmuntende kwaliteit? Tuinders, boeren, particulieren, wij leveren aan iedereen landbouwplastic in elk formaat en gewenste dikte. Wij gebruiken voor alle folies de grondstof LDPE (Lage Dichtheid Polyetheen). LDPE is vervaardigd uit aardolie, en is flexibel, maar toch taai en soepel, en daardoor uiterst geschikt voor diverse toepassingen. Deze folie is goedkoper en duurzamer dan de folies die uit andere grondstoffen zijn gefabriceerd. Wij leveren een breed assortiment aan folies in de kleuren zwart, wit en transparant, welke allen bruikbaar zijn voor diverse doeleinden binnen de agrarische sector.

Toepassingen

  • Afdekken en beschermen van kuilvoer
  • Gewasbescherming tegen weersinvloeden
  • Te gebruiken als kantfolie langs bijvoorbeeld sleufsilowanden

Afdekken en beschermen van kuilvoer

Kuilvoer moet droog worden bewaard en tegen knaagdieren en vogels worden beschermd.
De landbouwfolie die wij leveren is voor dit doel uiterst geschikt, en is beschikbaar in verschillende diktes en maten.

Gewassen beschermen tegen weersinvloeden

De folie zal bescherming bieden tegen hagel, slagregen, wind en vorst. De ontwikkeling van gewassen wordt versneld door deze af te dekken met folie. Tevens kan hiermee het oogsttijdstip worden vervroegd.

Te gebruiken als kantfolie

Heeft u een sleufsilo, dan is het raadzaam om kantfolie te gebruiken. Deze houdt zuurstof tegen dat door het beton of de voegen wil binnentreden en verlengt daarmee de houdbaarheid van uw kuilvoer.

Landbouwplastic bestellen

Wilt u landbouwplastic bestellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Contact
Scroll naar boven