Recycling LPDE Plastics

Gebruikt u regelmatig zakken van LPDE plastic en zoekt u een manier om de wereld toch schoon te houden? De Toekomst Plastics helpt u hier graag bij. Als moderne producent van plastic gaan wij met de tijd mee en daarom bieden wij duurzame oplossingen aan. Recyclen van plastic is dé werkwijze om het wereldwijde groeiende plasticprobleem, zoals de plastic soup, tegen te gaan.

Recyclen van plastic

Onze LPDE plastics zijn in prime vorm milieuvriendelijk, mits u ze ter recycling aan ons aanbiedt zodat wij ze kunnen verwerken. Als LPDE plastic in het milieu terechtkomt kan het een hele tijd duren voordat het vergaat. Het is namelijk niet biologisch afbreekbaar. Gelukkig is het wel recyclebaar materiaal. LPDE plastic is zelfs 100 procent geschikt voor hergebruik en aanzienlijk eenvoudig te recyclen.

Recyclebaar materiaal

LPDE plastic is recyclebaar materiaal omdat LPDE een thermoplast is. Bij verhitting wordt het zacht, waardoor het gemakkelijk om te smelten is. Vervolgens wordt hiervan een granulaat gemalen waarvan we een nieuwe plastic zak kunnen maken. Na een paar keer recyclen kan er geen plastic tas meer worden gemaakt van LPDE. Het materiaal is dan goed te gebruiken als basismateriaal voor bijvoorbeeld paaltjes langs de weg of kunststofstoelen. Zo hoeft het nooit in het milieu terecht te komen.      

Afval verwerking

Heeft u LPDE plastics over die u niet gebruikt? Breng ze dan vooral bij ons, zodat wij de afval verwerking in gang kunnen zetten. Naast het feit dat u duurzaam bezig bent is dit economisch voordelig voor uw bedrijf. LPDE plastics nemen immers veel plek in in uw container. Als u ze aan ons geeft, scheelt dat weer ruimte en hoeft de container minder vaak geleegd te worden. Bovendien is recyclen van plastic goed voor uw bedrijfsimago. Wij hopen dat andere bedrijven u als voorbeeld gaan zien en ook plastic toepassingen die ze niet meer nodig hebben laten recyclen.

Contact

Spreekt recyclen van plastic u aan? Bel of e-mail ons dan om meer informatie aan te vragen. Wij willen graag samen met u de aarde weer een stukje groener maken. U kunt ook het formulier op onze website invullen. We reageren zo snel mogelijk op uw aanvraag.

Onze producten

Wij leveren een grote diversiteit aan zachte plastic verpakkingen.

bekijk producten

Contactgegevens

Mercuriusstraat 30
3133 EN Vlaardingen

T 010 - 43 47 304
E verkoop@toekomstplastics.nl

Scroll naar boven