Sluit navigatie

Stretchfolie

Bent u van plan binnenkort goederen te transporteren? Dan raadt De Toekomst Plastics u aan stretchfolie te gebruiken. Dit soepele materiaal is ideaal om uw goederen mee klaar te maken voor transport. Wij beschikken over kwalitatief hoogwaardige stretchfolie, waarmee uw goederen tijdens het vervoer uitstekend worden beschermd.

Wat is stretchfolie?

Stretchfolie is verpakkingsmateriaal dat vervaardigd is uit LPDE-kunststof. De folie is zeer dun en zit doorgaans gewikkeld om een koker. Met behulp van deze koker kunt u een pallet met goederen heel strak omwikkelen. De goederen blijven daardoor goed rechtop staan tijdens het transport en hebben een stuk minder kans om te gaan verschuiven. Ook beschermt stretchfolie uw goederen tegen vuil en vocht.

De voordelen van stretchfolie

Stretchfolie is eenvoudig te hanteren en u kunt het gemakkelijk scheuren. Ook kunt u de folie voorrekken, zonder dat de breedte ervan verandert. Hoe meer u voorrekt, hoe minder stretchfolie u hoeft te gebruiken. Dit is goed voor uw portemonnee én het milieu.

Meer folie

Naast stretchfolie leveren wij andere folies waarmee u producten kunt beschermen en inpakken. Voorbeelden hiervan zijn: afdekfolie, bouwfolie, buisfolie en krimpfolie. Al deze folies zijn van de allerhoogste kwaliteit LPDE. Bovendien kunnen we de folie leveren op maat en in de kleur die u wenst.

Contact

Wilt u meer weten over stretchfolie? Neem dan vooral contact met ons op per telefoon, per e-mail of via het invulformulier op onze website. Onze ervaren medewerkers vertellen u graag meer over dit handige verpakkingsmateriaal en bespreken met u of dit materiaal inderdaad geschikt is voor uw doeleinden.

Contactformulier

Onze producten

Wij leveren een grote diversiteit aan zachte plastic verpakkingen.

bekijk producten

Contactgegevens

Mercuriusstraat 30
3133 EN Vlaardingen

T 010 - 43 47 304
E verkoop@toekomstplastics.nl

Scroll naar boven