Sluit navigatie

Wikkelfolie

Uw objecten extra goed beschermen als u deze gaat transporteren? Met wikkelfolie van De Toekomst Plastics staat uw lading stevig op de pallet, waardoor u deze behoedt voor beschadigingen of verschuivingen tijdens het vervoer.

Wikkelfolie: de voordelen

Wikkelfolie is ideaal en daarom een van de meest gebruikte verpakkingsmiddelen. Onze wikkelfolie is vervaardigd van Polythyleen (LPDE). Een geurloos product, dat geen giftige stoffen afgeeft. U kunt het dus zorgeloos gebruiken in bijvoorbeeld de voedselindustrie. Andere goede eigenschappen van dit verpakkingsmateriaal zijn:

  • Het is rekbaar vanwege de elasticiteit. Hierdoor kunt u er gemakkelijk mee werken;
  • U kunt er meerdere objecten tegelijk mee inpakken, waardoor het 1 geheel wordt en gemakkelijker is om te vervoeren;
  • Het beschermt uw objecten tegen vuil, stof en vocht;
  • Als u kartonnen dozen inpakt, snijdt de wikkelfolie hier niet doorheen. U kunt het dus probleemloos gebruiken.

Maatwerk

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk. U geeft door welke kleur en hoeveel u nodig heeft en wij zullen de wikkelfolie vervaardigen. Vervolgens ontvangt u de wikkelfolie binnen een kort tijdsbestek op een kartonnen koker, zodat u er gemakkelijk mee kunt werken. U kunt uw objecten zo strak mogelijk inpakken.

Wikkelfolie en milieu

Wij vinden het belangrijk om goed met de aarde om te gaan. Daarom is onze wikkelfolie 100 procent recyclebaar tot bijvoorbeeld plastic zakken. Na een paar keer recyclen tot plastic zakken houdt dit echter op, maar de LPDE kan dan prima gebruikt worden als basismateriaal voor andere kunststof producten. Bovendien is LPDE onschadelijk als het volledig verbrand wordt onder hoge temperaturen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze wikkelfolie? Neem dan vooral contact met ons op. U kunt ons mailen, bellen of uw gegevens en vragen achterlaten op het invulformulier op de website. Naast wikkelfolie leveren we diverse andere verpakkingsmaterialen: diepvrieszaken, plastic zakken, landbouwfolie, et cetera. Op deze website kunt u hier meer over lezen.

Contact

Onze producten

Wij leveren een grote diversiteit aan zachte plastic verpakkingen.

bekijk producten

Contactgegevens

Mercuriusstraat 30
3133 EN Vlaardingen

T 010 - 43 47 304
E verkoop@toekomstplastics.nl

Scroll naar boven